Jak często aktualizujemy ceny?

Ceny są aktualizowane w katalogu od poniedziałku do piątku o określonej godzinie:

1 AM (SGT) / 1 PM (ET) / 6 PM (CET)

9 AM (SGT) / 9 PM (ET) / 2 AM (CET)

5 PM (SGT) / 5 AM (ET) / 10 PM (CET)

Ceny platyny i palladu są oparte na Stawki cenowe LBMA.

Ceny rodu są oparte na Stawki cenowe Johnson Matthey.

Uwaga: należy pamiętać, że ceny nie są aktualizowane po zamknięciu rynków finansowych (weekendy, święta itp.)